Whoosh Web Design - Portfolio


Het content management systeem is veelzijdig genoeg om met gebruik van de nieuwste tools flitsende sites te maken.
Maar in veel gevallen volstaat een wat eenvoudigere opmaak.
Hierdoor wordt de site ook makkelijker onderhoudbaar. Op deze pagina een uitsnede van gerealiseerde mogelijkheden.


Sport sites met wedstrijd administratie :
www.chboz.nl Website van Concours Hippique Bergen op Zoom, een jaarlijks groots opgezet ruitersport evenement, met complete wedstrijd automatisering, van inschrijvingen tot de uitslagen op scorebord en website. Incl. de financiële afhandeling. Ook wordt tijdens het evenement een tijdelijk netwerk aangelegd om eea mogelijk te maken.
www.dengoubergh.nl - Wedstrijd automatisering voor ruitersportcentrum Den Goubergh voor de regelmatig gehouden concoursen.

Verenigingssites
www.ptcv.be Puch en Tomos Club Vlaanderen, verenigings site met ledenbestand (in een beveiligde omgeving), nieuwsbrief, gastenboek, agenda, vraag & aanbod pagina´s, digitale inschrijvingen, E-cards kortom alles wat een club in de digitale wereld nodig kan hebben.
De clubsite van de www.nieuweveteranenclub.nl, met gelijkaardige uitrusting.
www.sbpr.nl Voor bluesliefhebbers uit Roosendaal en omgeving de stichtingssite.
Bedrijfs sites
www.oldtimerdelen.nl Een webwinkel in bromfiets onderdelen, dus ook artikel onderhoud, relatiebeheer, voorraad, facturen etc.
www.degaerde.nl Plantenkwekerij met catalogus, plantenlijsten en bestel mogelijkheid.
www.desnep.nl De backend van deze banden/garage site, met werkplaats planning. Want de actieve modules zijn ook plaatsbaar in externe gehoste sites die met een ander CMS gemaakt zijn.
www.mestlab.eu - Site met webshop voor dit mestonderzoek laboratorium, compleet responsive gemaakt. Inclusief een back office voor de procesgang.
Pagina reeds : 12339 keer bezocht

Copyright © Whoosh 2021