Welkom bij Whoosh Web Design
Door het gebruik van internet als medium om uw bedrijf of instantie te adverteren kiest u voor een eigentijdse en krachtige manier om uw service, product of agenda op een grafische en dynamische manier te presenteren.

Tot nu toe was dit soort presentatie alleen voorbehouden aan de grotere en draagkrachtigere bedrijven of gerenomeerde instellingen. Deze manier van werken heeft deze reeds goed draaiende organisaties altijd een voordeel gegeven in deze relatief nieuwe manier van marketing. Waardoor de afstand tot de kleinere zelfstandige ondernemers en locale clubs alleen maar werd vergroot. Want door de hoge prijsstelling was dit tot nu toe niet voor hen weggelegd, door hoge kosten voor ontwerp, uitvoering en onderhoud van een website.

Niemand kan ontkennen dat internet marketing aan terrein wint en welke impact het heeft op de groei van uw bedrijf.
Daarom hebben we ons bij Whoosh Web Design toegelegd, op basis van jarenlange ervaring in web-ontwerp en marketing, om deze hoge kwaliteit en doeltreffendheid te leveren aan betaalbare prijzen.

We zijn specialisten in deze markt, die een steeds groter publiek bereikt, zodat ook uw dienst of product kan worden geadverteerd met gebruik van een succesvolle website.

De kracht van Whoosh Web Design ligt er in dat we zorg dragen voor het ontwerp, maar de klant zelf zijn site kan bijwerken en uitbreiden door middel van ons unieke Content Management Systeem wanneer, waar en hoe vaak u maar zou wensen.

Hoe we dit realiseren kunt u lezen in het Stappenplan voor uw website.
Pagina reeds : 60594 keer bezocht

Copyright © Whoosh 2023